25
Съб, Май
0 Нови статии

Пъстра Коледа с ИК "Егмонт" за децата между 3 и 6 години

Детски книги
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Тази година от изд. "Егмонт" са се погрижили за вълнуващото посрещане на коледните празници. Представяме ви 7 пъстри книжки за най-малките, които ще превърнат очакването на белобрадия старец в истинско приключение.

"Коледен календар“ на „Дисни“ се появява за първи път на български и се радва на сериозен читателски интерес. Изданието е с впечатляващия размер 44 х 40 см и съдържа 24 илюстровани книжки с любими герои като Мечо Пух, Мики и Мини Маус, Доналд Дък, племенници му Хюи, Дюи, Луи, Цар Лъв, Елза и Анна от „Замръзналото кралство“, Маккуин и още много, много други. Всяка книжка съдържа тематична коледна история в 24 цветни страници с илюстрации (10 х 10 см). „Коледният календар“ дава възможност на деца и родители да споделят заедно удоволствието от четенето и се потопят в магията на празниците, прочитайки по една книжка всеки ден от 1 декември до Коледа.

Възраст: 4+
Формат: 40 x 44
Календарът съдържа 24 книги (10 x 10)
Страници: Всяка книжка с мека корица съдържа 24 цветни страници        

  

„5-минутни истории за Коледа“ ще събуди празничния дух с помощта на любими „Дисни“ герои като Мики Маус, УОЛ-И, принцеса Аврора, Мечо Пух и още много други. Страниците са изпъстрени с красиви и детайлни илюстрации, с които неусетно ще се потопите в сюжета. Книгата е подходяща за ранно детско четене и семейно четене, като съдържа дванадесет истории, всяка от които може да се прочете за около 5 минути.

Поредица: 5-минутни истории
Възраст: 3+
Корица: Флекси

 
„Да сътворим Коледа“ с логото на „Дисни“ е издание, което също се появява за първи път у нас. То съдържа над 40 фигурки за сглобяване, подходящи за игра и декорация. Те ще допълнят празничната атмосфера с любимите на всяко дете герои, сред които Бел, Мечо Пух, Прасчо, Баз Светлинна година, Разбивачът Ралф.

Възраст: 3+
Страници: 8 от картон
Включва: над 40 фигурки за сглобяване  


„Коледните патила на Доналд Дък“ е сред най-обичаните коледни книжки на „Дисни“, превърнали се в класика. Публикувана за първи път през 90-те, нейното завръщане се очакваше с истинско нетърпение от българските читатели. Време е отново да проследим как Доналд Дък ще се справи с коледните приготовления след пакостливата намеса на небезизвестните катерички Чип и Дейл.

Възраст: 6+
Страници: 48 цветни„Сладка Коледа с Мечо Пух“ е сред най-популярните коледни книжки на „Дисни“. Книжката ни среща с Мечо Пух, който тъкмо е привършил с празничната украса и е доволен, че снегът е пристигнал навреме. Защото ако има нещо, за което си заслужава да се пристигне навреме, то това е Коледа. Но Пух е забравил да помисли за нещо. За подаръците! А какво е Коледа без подаръци и без сладък мед?

Възраст: 4+
Страници:48 цветни


„Коледната песен на Мики“ разказва по неповторим начин поучителната и трогателна история за самотен стар скъперник, който успява да преоткрие важността и магията на Коледа. Ебенизър Скрудж – най-богатият, най-стиснатият и най-пресметливият лондончанин, ненавижда Коледа и всички традиции, свързани с нея. Но когато призракът на Джейкъб Марли, покойния съдружник на Скрудж, се явява изневиделица пред очите му, скъперникът дори не подозира какво невероятното пътешествие във времето и спомените му предстои. Може би не всичко е изгубено за Ебенизър Скрудж и неговата Коледа?

Възраст: 4+
Страници: 64 цветни


„Моята първа коледна книга за лека нощ: Пес патрул“ ни потапя в света на сънищата с празнични истории за смелите кученца. Поемаме на спасителни мисии с Райдър и неговият екип, ще се сблъскаме с истинска ледена виелица и ще помогнем на Дядо Коледа да полети навреме и да раздаде подаръците.

Възраст: 3+
Страници: 72 цветни