19
Сря, Юни
0 Нови статии

Три родителски урока в “Един ден в дома на семейство Мяу”

Детски книги
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

В навечерието на коледните и новогодишните празници, издателство “Ева и Мария” направиха нещо наистина специално и много нестандартно за България. Верни на своето амплоа “Вълшебници с мисия”, двете дами издават първата по рода си дигитална детска книжка за възрастни. Точно така, книжката съдържа три родителки урока “по котешки” и се казва “Един ден в дома на семейство Мяу”.

Днес ние я споделяме с Вас, за да можете и след празниците да се насладите на един нестандартен, полезен и много красив подарък.

 


Уникалното за тази книжка е, че е подходяща и за малки, защото разказва за семейство котки, които възпитават малкото си коте. Книжката е кратка и е написана в забавни рими, с интересни препратки към китайската философия от Ева, на които искрено ще се забавляват родителите, а илюстрациите на Мария са просто магия.

Изненадите към тази забавна дигитална детска книжка за възрастни не спират до тук! “Един ден в дома на семейство Мяу” предлага АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО ТУК. Всеки може напълно безплатно да я свали от уебсайта на издателството!

Това е подарък за всички нас от Ева и Мария, защото двете дами искат заедно да се забавляваме искрено по празниците и да надникнем в дома на три причудливи, смешни, но и много мъдри котки от древната династия Мяу.

Готови ли сте да се потопите във вълшебния свят на едни приказни илюстрации, забавно-философски нотки от три пухкави котки?