20
Пон, Мар
6 Нови статии

Предстоящо от ИК ЕРА "Една нощ на острова" Джоузи Силвър

От издателствата
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Джоузи Силвър е една от най-харесваните романтични авторки, номер 1 в класацията на „Ню Йорк Таймс“ още с дебютния си роман „Един ден през декември“.

Тя има хиляди последователи в социалните мрежи и е сред любимите писатели на Рийз Уидърспун. Най-новата ѝ книга „Една нощ на острова“ мигновено влиза като бестселър в Amazon Charts, отличена е като "Избор на редактора"; и е една от най-чаканите от читателите.

Клио и Мак не се познават, но се озовават на отдалечен остров в луксозна хижа, която трябва да споделят цяла седмица. А враждата им започва още от пръв поглед! Журналистката Клио планира да прекара рождения си ден в усамотение на острова и да преосмисли живота и кариерата си. Но тогава, с ключ в ръка, се появява вбесяващият Мак. Той също е там, за да се откъсне от проблемите си и да се върне към корените си, но не е очаквал, че ще съжителства с непозната.

Запознанството на Клио и Мак не започва добре, но постепенно двамата откриват, че компанията на другия не им е чак толкова неприятна. Искрите, които прехвърчат,правят дните и нощите им специални. А времето, прекарано на острова, им помага да погледнат на живота с други очи. „Една нощ на острова“ е история за радостта от бягството, за това, което смятаме, че искаме и това, от което наистина се нуждаем.

Издателство: ЕРА
Цена: 17,99 лв.
ISBN: 978-954-389-685-1
Страници: 320
Формат: 13/20
Корица: мека
Гръб: 23,5 мм.