04
Сря, Окт
4 Нови статии

Красиво приключение в "Любов на релси" от Лорейн Браун

Ревю на книга
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

"Любов на релси" е увлекателен роман с аромат на петрикор (приятния мирис след дъжд), носещ усещане за топлина и уют в читателя.

"Любов на релси" е роман за неочакваните срещи и превратностите на съдбата, за предопределеността и смелостта да последваш копнежите на сърцето.

Хана е сигурна, че Сай е мъжът на живота й - организиран, предан и сигурен в себе си. При пътуване с влак за Амстердам, за сватбата на сестрата на Сай, влакът обаче се разделя. Сай продължава към Амстердам, а Хана се оказва в Париж. Оттам започва и голямото приключение на Хана, което води след себе си до големи промени.

Читателите имат възможност да се насладят заедно героите на приятна разходка из магическите места в града на любовта и да вкусят от френската култура. 

Хана за втори път е в Париж,  но този път е различен. Непознатият французин й показва града в пълния му блясък, с целия му чар или поне за Хана Париж, гледан през очите на Лео изглежда по-пъстър и гостоприемен. Раздялата със Сай помага на Хана по-бързо да намери пък към себе си и кураж да се бори за мечтите си.

"Любов на релси" от Лорейн Браун може да бъде оприличена на френски шансон, чете се плавно и леко, но притежава неповторим ритъм, който остава трайно усещане за приятно изживяване.