27
Пон, Сеп

Моментите на щастие с “Mystoreluck”

В началото на най-женския месец от годината, ви представяме едно интервю със създателите на онлайн магазина за креативни, персонализирани подаръци за всеки повод, Димитър Кръстев и Десислава Китанова.

 

Кога и как се зароди идеята за Mystoreluck?

Първоначалното хрумване беше на приятелката ми през лятото на 2019г, докато пътувахме към София. Много сурово, както всяка нова идея, но свежо и иновативно. Няколко дни по-късно вече работихме над цялостната идея и план за осъществяването й. На 5 ноември 2019г. открихме магазина и така до днес.

Какви материали използвате, за изработката на вашите продукти?

Интересното относно нашите продукти е, че са изработени от материали, с които се сдобиваме от доста сериозен брой доставчици и места. Точно това всъщност ги прави уникални и неповторими – комбинация от внимателно подбрани отделни елементи, всеки един, от които допринася съществено за крайния продукт. Стараем се всичко, което правим да е природосъобразно и да оползотворяваме всеки един ресурс изцяло.

Чрез продуктите си вие предлагате емоции на вашите клиентите .Според вас коя е емоцията и кой е цветът, който най-добре описва марката ви и защо?

Със сигурност тук сме на едно мнение. Емоцията е щастие! Топло, приятно чувство, изпълнено с уют. Самата идея, че изработваме неща, които по-късно през своят творчески живот, носят истинска радост и щастие на своят притежател, дори и за момент. Жълтият цвят най-добре съответства на вижданията ни, идеята и начинът, по който се чувстваме, докато сме в света на „Майсторлък“. Сам по себе си той е символ на креативността и светлината, което подсилва желанието ни да се отъждествяваме с него.

Изработвате и персонални подаръци, изцяло съобразени с желанията на подаряващия. Може ли да споделите кой е най-нестандартният такъв, който сте правили и за какъв повод?

 

Много често се случва клиентът да проявява желание той сам да аранжира своята рамка или да направи комбинация от два или повече продукта, като така създава подарък по свое виждане. В такива случаи се стараем да бъдем абсолютно гъвкави и откликващи спрямо нашите клиенти. За все още крехката възраст на магазина, разнообразието от празници, за които сме изработвали подаръци е доста голямо – рожден ден, юбилей, имен ден, Коледа, Свети Валентин и всякакви индивидуални поводи. Споменаваме 8 март чак сега, защото през 2020г. го отбелязваме за пръв път! Подготвили сме изключително красиви продукти, декорирани с различни видове естесвени сушени цветя.