22
Пет, Ян
10 New Articles

Козметика от ново поколение с Детелина Недялкова

Теория на успеха
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

„Dream Box” са нови за българския пазар козметични продукти, произведени в САЩ и Канада и  предлагани от една млада, предприемчива майка. Детелина Недялкова само за няколко месеца, превръща хобито и страстта си към качествената козметика, в основно занимание. Детелина определя „Кутията с мечти“ като свой „втори дом“, в който тя ни прие, за да ни разкаже повече.

Може да разгледате подробно продуктите във фейсбук страницата @Dream Box

 

  • Какво представлява „Кутията с мечти“ - “Dream Box” какво предлага и как и кога се роди идеята?

„Dream Box“ се роди в началото на тази година и идеята се разви наистина светкавично, което ми показа, че вървя в правилна за мен посока. Обикновено нещата, които няма да се получат са свързани с доста препятствия и трудности, но с „Dream Box“ не стана така, всичко се случваше почти от само себе си.

Присъствието на “Dream Box” в социалната мрежа фейсбук за мен е възможност да комуникирам директно, и с производители, и с клиенти, да създавам приятелства и да разменяме мнения, интереси, опит....И така неусетно „Кутията с мечти“ се превърна в мой втори дом. Тя е моят смел и амбициозен проект за 2020 година. Аз съм майка на две деца, която се старае да съвместява полезното с приятното. Преди около година попаднах случайно на наистина ефективни антиейдж продукти, които силно ме впечатлиха. Не ми отне много време да реша да ги споделям с хора, които вероятно търсят същото, но до момента не са успели да го открият.

 

 

  • Към кого са насочени продуктите, които брандът предлага, каква е целевата аудитория?

Целевата група основно е от 12 до 75 години – момичета, момчета, мъже и жени. Продуктите на бранда са разработени и се усъвършенстват в посока на най-честите проблеми, с които се сблъскваме ежедневно през последните години – пожълтяване на зъбите, кососпад, пърхот, бързо омазняване на косата, бръчки по лицето, шията и деколтето, торбички и сенки под очите, разширени пори, проблемна кожа с активно акне, белези от акне, пигментация, отпусната и увиснала кожа, целулит, стрии, разширени вени, уморени крака, напукани пети и други.

  • Както знаем глобализацията предлага и позволява на всеки един да поръчва и има всичко, което поиска, от която и да е точка на света. Конкуренцията на пазара на идеи, като че ли никога не е била толкова ожесточена, колкото днес и това да се хвърлиш смело и да се опиташ да внедриш нов продукт е изключително трудно и изисква много качества, като например познаване отлично на таргет групата, към която е насочен и доза хитрост, ловкост и изобретателност, за да й задържиш вниманието. Кое е отличимото на „Кутията с мечти“ спрямо останалите марки на българския пазар, на какво залагаш, за да провокираш и да задържиш интереса и доверието на клиентите?

„Dream Box“ се различава с това, че важен за мен е личният контакт – специалното отношение, с внимание насочено персонално към всеки един. За да бъде постигнат желаният резултат водещото не е това, че работя с наистина висок клас продукти, а да разговарям с човека, да разбера какво иска да постигне, дали проблемът е медицински или козметичен и да предложа най-добрата комбинация за конкретния случай. Така лека-полека се опознаваме, печелим взаимно доверие и накрая ставаме приятели. За мен комуникацията е от изключителна важност, в това число и обратната връзка и постигантите резултати. Винаги се старая да проследявам как продуктите и устройствата въздействат на всеки един. Затова просто залагам на споделените резултати и доволните клиенти от цял свят.

 

 

  • Какво е мотото ти за работа, кое те провокира да работиш над бранда и да го внедряваш и развиваш?

Проворкира ме удовлетворението и насладата, която ми носят резултатите и усмивките на лицата и в думите на хората, които ми се доверяват всеки ден.  Брандът се е доказал отдавна и продължава да го прави всяка година, печелейки първите места в различни категории на Световните награди за чиста красота, класации на списание Forbes, както и на най-популярните списания за красота. Компанията, с която си партнирам е от 35 години на пазара в повече от 50 държави по света. 

 

  • Къде и как могат хората да открият продуктите на “Dream Box”?

Всеки, който е любопитен или е в търсене на висок клас козметика и устройства за антиейдж грижа е добре дошъл в групата ми Dream Box във Фейсбук.

 

  • И за финал, сподели моля те, какво включва твоята лична „Кутия с мечти“ и какво още би искала да има в нея?

В моята лична кутия с мечти е винаги шарено и пълно. Освен баналното за някои, но така важно и необходимо да сме живи и здрави, мечтая да пътувам с цялото си семейство, да си създаваме приказни спомени, да осигурим на децата си вълшебно детство и не на последно място да помогна на други хора да постигнат успехи, удовлетворение, самостоятелност и възможност за по-добър живот.