22
Пет, Ян
10 New Articles

„Q1 Health&Cosmetics“ - висококачествената италианска дермокозметика

Теория на успеха
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Време да нахраним кожата си!

Здравето безспорно е най-важното нещо, предопределящо качеството ни на живота ни. До голяма степен нашата кожа изразява цялостното състояние, в което се намираме, така че грижата за нея е от изключително значение.  Есен е! И безспорно и косата, и кожата се нуждаят от по-специално внимание и хидратация. Поради тази причина ви срещаме с Антония Борисова, представител на италианската козметика Q1 Health&Cosmetics  за България, която от първо лице ще представи и ще ни разкаже за продуктите, които уверявам ви, бързо ще се превърнат в любими за вас и цялото семейство!

                                                                            .....         

Q1 Health&Cosmetics предлага висококачествена италианска дермокозметика. Продуктите на компанията са предназначени за ефективна намеса при специфични кожни проблеми (бръчки, белези, петна, пъпки и др.), както и за продължаване на професионално медицинско лечение у дома. Продуктите за лице са без парабени, вазелин, силикон и аромати.

Начинът на хранене, стресът, въздухът, който дишаме, са само част от факторите, които оказват влияние върху цялостното състояние на кожата ни. Живеем във времена, в които обаче е трудно да избягваме всички тях, така че като съюзник в борбата, намерих италианските продукти за кожа, които успяват да нормализират и да подобрят външния вид и съответно да повдигнат духа и самочувствието ни.

Кожата има различни особености при мъжете и жените. До неотдавна мъжете бяха пренебрегвани, като усилията се насочваха към разработване на хигиенни средства предимно за жени. Нещо повече – не се гледаше с добро око или в най-добрия случай – наблюдаваше се леко подигравателно  що се отнася до използването на козметични продукти от мъжкия пол. За огромно щастие това разбиране претърпя еволюция в положителна посока.

 

Q-ACNE COMPLEX е създаден за локално лечение на обикновено и хормонално акне.

 

Q-DERM INTENSIVE  е предназначен за регенерация на кожата, при състарена, третирана кожа, след хирургична интервенция, пилинг, татуировки и други. Q-Derm Intensive помага и при лечението на атопичен дерматит.

Q-WHITE е продукт, специфично създаден за лечение на хиперхромия и хиперпигментация при най-широк кръг естетични нарушения на кожата. Q-WHITE осигурява антиоксидантно действие и стимулира продукцията на колаген, прибавяйки избелващ ефект към съответния ефект против стареене.

 

Болестно променената кожа има различни нужди от здравата – локалното лечение с активни форми е лимитирано като честота на приложение и площ на апликация. Това не е достатъчно за поддържане на оптимални условия за възстановяване. Допълването на терапевтичните схеми с адекватна хигиенна грижа допринася за ускоряване на процеса и е неразделна част от лечението на кожата.“

Ако запалихме любопитството и интереса към продуктите, които Антония Борисова представи на вниманието ви, ви предлагам да посетите страницата, от която може да си ги набавите и да се погрижите за себе си и близките си веднага :   https://www.whiteflower.bg